LUKX Optiekspecialisten nieuws

Izipizi leesbril * alle kleuren * alle modellen

Arjan - 31-01-2019 @ 18:37

De Izipizi leesbrillen collectie bestaat uit kleurrijke designbrillen met een 'soft touch' afwerking. Dit is een soort rubberen coating die het draagcomfort vergroot. Door deze afwerking zien de brillen er niet alleen goed uit, maar zitten ze ook zeer prettig. De leesbrillen wegen slechts 150 gram en zijn verkrijgbaar in sterkte +1 tot +3.● Slechts 150 gram
● Flexibele scharnieren
● Soft touch' afwerking
● Geleverd met vilten bewaarhoes en in een harde box

Er zijn diverse leesbrillen te koop, van tijdloos zwart, tot stijlvol grijs tot wat meer uitbundige kleuren als rood en marineblauw.
Het mooie aan de leesbrillen van izipizi is dat er bij het ontwerp goed rekening is gehouden met de verschillende gezichtsvormen. Zo is er altijd een passend montuur leesbril te vinden.

Modellen #A of #D passen perfect bij mensen met een wat hoekiger gezicht met scherpe lijnen. Een rond gezicht komt het beste tot zijn recht met model #B. Is uw gezicht wat langer van vorm dan is model #E een goede keuze en is uw gezichtsvorm ovaal dan is een kleiner montuur, dan past montuur #C  daar erg goed bij.

Elke kleur en model leesbril te koop
Alle kleuren en modellen Izipizi leesbrillen zijn bij LUKX direct uit voorraad leverbaar. U bestelt uw leesbril eenvoudig online in onze webshop, wij verzenden zowel naar Nederland als naar België. Wilt u de bril liever passen of eerst met eigen ogen zien, dan bent u uiteraard van harte welkom in één van onze LUKX vestigingen in Haarlem, Heemstede of Bloemendaal. Onze opticiens helpen u graag bij het vinden van de perfecte leesbril, met glazen op de juiste sterkte en een montuur dat perfect bij u past.

 
Home | Oogzorg | Webshop | Winkels

1_store4_lukx.gif

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen